Bankovni Krediti RD EUdesign

 USKORO!!

     
 
Krediti svih banaka na jednom mjestu
 
 

Ugovaranje kredita svih vodećih banaka na jednom mjestu:

Mogućnost ugovaranja kredita svih banaka na jednom mjestu jedna je od najvećih prednosti našeg savjetovanja. Naš je zadatak, pomoći Vam u odabiru najkvalitetnijeg rješenja kako bi i ostvarili svoje ciljeve.

Sve na jednom mjestu!

Obzirom da nam je za sve naše veće planove i ciljeve u životu potreban novac krediti bi nam trebali služiti kao pomoć a nikako kao teret da bi te iste ciljeve uspjeli i ostvariti. Naš je zadatak, pomoći Vam u odabiru najkvalitetnijeg rješenja kako bi i ostvarili svoje ciljeve.

Što Vam možemo ponuditi:

Prilagoditi Vaše sadašnje stanje i Vaše mogućnosti s optimalnim rokom otplate
Pronaći za Vas najbolji kredit u Republici Hrvatskoj provjerom bankovnog tržišta (Znate li da postoji više od 30 banaka?)
Pružiti ćemo Vam mogućnost refinanciranja postojećih kredita i smanjenja vaših rata i time Vam osiguravamo pristojan život.

Dodatne pogodnosti uz naše savjetovanje:

Ušteda vremena klijentima
Osobni pristup svim klijentima uz maksimalan angažman
Detaljni izračun kreditne sposobnosti
Sva moguća rješenja na jednom mjestu
Brza i kvalitetna usluga

Informacije o svim kreditnim linijama, osiguranju i štednji, pomoć kod dobivanja i popunjavanja svih potrebnih obrazaca i detaljni razgovor s klijentom o svemu što bi želio postići ovim kreditom pa sve do isplate u banci na kraju završava time da svi budu zadovoljni i to nam je garancija za dugoročno kvalitetan rad i ispunjenje naše misije.

Naglašavamo da klijentima ne naplaćujemo proviziju za naše usluge iz realiziranih kredita. Banke sa kojima imamo ugovorenu poslovnu suradnju plaćaju nam proviziju u obliku postotka od bruto odobrenog kredita, i/ili smo plaćeni od osiguravajućeg društva čije su police osiguranja života instrument osiguranja kredita.

 
 
     
 

 

 

 
     
Go to top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #777c03 #7975ca #1017d9